Події

На об’їзній Житомира вантажівка злетіла до кювету: рух транспорту в напрямку Рівного частково ускладнений

21 December 2023, 09:13

Зранку 21 грудня на трасі Київ-Чоп водій авто MAN з’їхав до кювету, що ускладнило рух транспорту в напрямку Рівного.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою без потерпілих, що сталась, близько 5-ї години ранку, на 140 км автодороги М-06 Київ — Чоп (об'їзна міста Житомира), рух транспорту частково ускладнений в напрямку Рівного. Патрульні забезпечують безпеку, регулювання дорожнього руху та організували реверсний рух», - йдеться в повідомленні.

На місці автопригоди інспектори встановили, що водій вантажного авто MAN не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою та з'їхав у кювет. Відносно останнього патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, через аварію без потерпілих, яка сталася зранку 7 грудня на трасі Київ – Чоп у Звягельському районі, рух транспорту в напрямку Києва був частково ускладнений.

Як повідомляв Житомир.info, на 166 км траси Київ-Чоп ввечері 5 грудня 2023 року сталася ДТП, внаслідок чого рух в напрямку столиці був перекритий. Згодом патрульні надали подробиці аварії у Житомирському районі: після зіткнення двох вантажівок одна – злетіла у кювет, інша – в’їхала у колесовідбійник

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія патрульна поліція кювет рух ускладнений 
Матеріали по темі