Суспільство

У Житомирській області правоохоронці знищили у вогні наркотики, які вилучали під час досудових розслідувань

27 December 2023, 14:33

На виконання близько 300 судових рішень правоохоронці знищили у вогні наркотики. Серед них 260 кг канабісу, з яких 245 кг вилучили у жителя Бердичівського району.

Про це 27 грудня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«26 грудня, на виконання близько 300 судових рішень, працівники Головного управління Національної поліції області провели знищення наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів», - йдеться у повідомленні.

Усі наркотичні речовини вилучені з незаконного обігу та визнані речовими доказами у кримінальних провадженнях, розслідування яких здійснювалось територіальними підрозділами слідства та дізнання.

Під час виконання рішень суду знищено близько 1000 рослин коноплі та близько 300 рослин снотворного маку, які незаконно вирощували жителі області, а також інші наркотичні засоби: амфетамін, метадон, фенілнітропропен.

Відео Національної поліції

Також знищено майже 260 кг канабісу, з яких 245 кг було вилучено у мешканця Бердичівського району. За вчинення такого злочину судом призначено йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 27 березня на спецмайданчику поліцейські Головного управління Національної поліції в області спалили речові докази у кримінальних провадженнях щодо незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Як повідомляв Житомир.info, 22 червня 2022 року поліцейські у присутності спеціально створеної комісії спалили наркотиків на півтора мільйона гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотики наркотик знищення ліквідація канабіс 
Матеріали по темі