Суспільство

До 12 років тюрми засудили жителя Житомирської області, який минулого року зґвалтував малолітню подругу своїх дітей

27 December 2023, 16:30

Чоловіку, який у липні 2022 року зґвалтував малолітню дівчинку, присудили 12 років тюрми.

Про це 27 грудня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«За публічного обвинувачення ювенального прокурора Радомишльського відділу Коростишівської окружної прокуратури 41-річного місцевого жителя визнано винним у зґвалтуванні малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України). Його засуджено до 12 років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Прокурори у суді довели, що обвинувачений у липні минулого року, користуючись своєю фізичною перевагою, зґвалтував малолітню дівчинку.

Чоловік раніше був знайомий з потерпілою, вони проживали в одному селі на сусідніх вулицях. Дівчинка приятелювала та спілкувалася з його дітьми, разом проводили вільний час.

Того дня обвинувачений зустрів дитину у райцентрі та запропонував підвезти її додому. Однак відвіз її у сусіднє село. Там, у будинку, де виконував ремонтні роботи, скоїв сексуальне насильство над потерпілою.

Інформацію про засудженого внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Нагадаємо, 5 грудня пресслужба Житомирської обласної прокуратури повідомила про те, що чоловіка, який скоїв сексуальне насильство над малолітньою дівчинкою, взяли під варту без права внесення грошової застави.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2023 року суд виніс вирок жителю Звягельської громади, який у 2022 році неодноразово чинив сексуальне насилля відносно своєї рідної доньки: присудили 15 років позбавлення волі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: насильство зґвалтування насилля дитина малолітня неповнолітня суд тюрма 
Матеріали по темі