Події

Вогнеборці врятували подружжя з опіками під час пожежі у будинку в громаді Житомирської області

31 December 2023, 11:04

Під час пожежі у будинку в селі Новоборівської громади вогнеборці врятували подружжя з ознаками отруєння чадним газом та опіками.

Про це ввечері 30 грудня повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«30 грудня до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев'яному житловому будинку в с. Турчинка Новоборівської територіальної громади. На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок пожежі знаходиться в одній з кімнат оселі, де вогонь охопив речі домашнього вжитку та загрожував розповсюдженням будинком», - йдеться у повідомленні.

Зусиллями вогнеборців за годину пожежу ліквідовано. Під час гасіння рятувальники врятували із задимленого середовища подружжя власників: 46-річного чоловіка та його 45-річну дружину. Їх винесли на свіже повітря та передали медикам, які доставили потерпілих до місцевої лікарні з попереднім діагнозом: отруєння чадним газом та опіками різного ступеня важкості. Вогнем знищено речі домашнього вжитку в кімнаті площею 6 кв.м.

До гасіння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки. Попередня причина пожежі ‐ необережність під час експлуатації електрообігрівача. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 27 грудня внаслідок пожежі у селищі Довбиш Звягельського району загинув 59-річний чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, 25 грудня 2023 року під час пожежі в житловому будинку у Звягелі вогнеборці врятували чоловіка, який без свідомості лежав на підлозі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа обігрівач порятунок  
Матеріали по темі