Події

Подробиці смертельної ДТП, яка сталася 1 січня у Житомирі: 24-річний п’яний водій поїхав на червоний та збив жінку

1 January 2024, 16:51

Поліція розслідує смертельну ДТП у Житомирі.

Про це 1 січня інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 січня близько 7:45 на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Перемоги. Внаслідок наїзду автомобілем загинула жінка, а водій поїхав з місця події.Попередньо, водій автомобіля «КІА» вчинив наїзд на пішохода, коли вона переходила автошлях. На жаль, 62-річна жителька м. Житомира від отриманих травм загинула», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські оперативно розшукали автомобіль учасника ДТП, з характерними пошкодженнями, на одній з вулиць обласного центру. За кермом знаходився 24-річний місцевий житель.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Нині вирішується питання про затримання водія у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Триває встановлення всіх обставин події.

Зазначимо, читач Житомир.info надіслав відео, на якому видно, як чорний автомобіль проїжджає на червоний сигнал світлофора, згодом чутно звук удару, а за кілька секунд на дорозі з’являється тіло людини.

Автор відео: читач Житомир.info.

Нагадаємо, 1 січня 2024 року у Житомирі на майдані Визволення п’яний водій Кіа збив на смерть жінку та втік з місця події. Чоловіка затримали ТОРівці.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня 2023 року у Житомирі на вулиці Домбровського водійка BMW збила 63-річну жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія наїзд патрульний наїзд на пішохода п'яний водій нетверезий смерть Житомир проспект Незалежності жінка пішохід  
Матеріали по темі