Місто

У Житомирі на проспекті Незалежності сталася ДТП за участі легковика та вантажівки: рух транспорту здійснюється смугою зустрічного руху (оновлено)

10 January 2024, 17:43

У зв'язку з дорожньо-транспортною пригодою без потерпілих, що сталася близько 17-ї години, у місті на проспекті Незалежності, 55 за участі легковика та вантажівки, рух транспорту здійснюється смугою зустрічного руху.

Про це 10 січня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Патрульні забезпечують безпеку, регулювання дорожнього руху та займаються оформленням адміністративних матеріалів. Водії, плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації. Неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху, будьте відповідальними, стежте за дорожньою обстановкою та зважайте на погодні умови», - йдеться в повідомленні.

Оновлено о 18.15. Рух відновлено.

Нагадаємо, зранку 4 січня на перехресті вулиць Київська та Князів Острозьких не працювали світлофори, рух транспорту був ускладнений.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 2 січня 2024 року на трасі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський, поблизу села Двірець, сталася ДТП з потерпілими. Рух транспорту був частково ускладнений.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія патрульний вантажівка проспект Незалежності Житомир ускладнений рух транспорт смуга 
Матеріали по темі