Події

Подробиці ДТП на об'їзній у Житомирській області: через зіткнення з вантажівкою загинув водій Audi – 40-річний бердичівлянин

11 January 2024, 11:39

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП у Бердичівському районі. Дорожньо-транспортна пригода сталася зранку 11 січня на 216 км автодороги Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.

Про це 11 січня повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«Попередньо, близько 8:30 відбулося зіткнення автомобіля «Audi», що рухався у напрямку м. Житомира, та зустрічної вантажівки «Renault» під керуванням 34-річного жителя Рівненщини. У результаті ДТП водій легковика, 40-річний житель м. Бердичева, отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям», - йдеться в повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

«Шановні водії! Керуючи транспортним засобом суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. При потребі виконати маневр, не забувайте переконатися, що це буде безпечно для всіх учасників руху», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, вранці 11 січня на об'їзній трасі біля Бердичева сталася ДТП з потерпілими. Смуга руху в напрямку Житомира перекрита.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 10 січня 2024 року у Житомирі на перехресті вулиць Київської та Князів Острозьких 19-річний водій Daewoo Nexia збив пішохода. З травмами 18-річну дівчину ушпиталили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція подробиці аварія Бердичів об'їзна смерть патрульний водій смертельна ДТП  
Матеріали по темі