Події

Вісімсот гривень за годину: сутенерці з Житомира суд призначив рік іспитового терміну

11 January 2024, 16:18

Житомирянці, яка у 2020 році організовувала зустрічі жінок з чоловіками для надання сексуальних послуг, суд призначив рік іспитового терміну.

Вирок Богунського районного суду м. Житомира оприлюднили 10 січня.

Жінка розмістила на спеціальному тематичному сайті номер мобільного телефону виконавиці «завдань». В грудні 2020 року з не зв’язався зацікавлений чоловік та отримав бажані послуги за 800 гривень.

Скриншот з вироку

Ціна була прописана за годину без додаткових послуг, але в іншому зазначеному випадку «наймана працівниця» заробила таку суму за пів години.

Скриншот з вироку

Дії сутенерки кваліфіковано за ст. 303 ч. 2 КК України (Сутенерство та у забезпеченні зайняття проституцією вчиненому повторно), який згідно ч.5 ст.12 КК України відноситься до тяжкого злочину.

В судовому засіданні обвинувачена свою вину визнала повністю.

Суд призначив жінці покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з іспитовим терміном 1 рік.

Скриншот з вироку

Наразі вирок може бути оскаржений до Житомирського апеляційного суду через Богунський районний суд м. Житомира протягом 30 днів з дня його проголошення.

Зауважимо, що жінка зареєстрована як ФОП.

Як повідомляв Житомир.info, 1 вересня 2021 року пресслужба ГУНП в Житомирській області повідомила про те, що у Житомирі правоохоронці викрили 26-річну жінку у сутенерстві: підозрювана через інтернет підшуковувала клієнтів і організовувала зустрічі з іншими дівчатами в орендованих приміщеннях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд проституція вирок сутенер сутенерша сексуальні послуги 
Матеріали по темі