Події

У селі поблизу Житомира водій не впорався з керуванням та в’їхав у стовп: пасажира автівки госпіталізували

22 January 2024, 11:49

Вчора у селі Тетерівці 20-річний водій не впорався з керуванням та в’їхав у стовп. Пасажира автомобіля, 19-річного хлопця, ушпиталили до лікарні.

Про це 22 січня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Подія сталася 21 січня близько 16:00 у селі Тетерівці Житомирського району. Попередньо, водій автомобіля «Honda Civic», 20-річний житель с. Денишів, не впорався з керуванням транспортного засобу. Після цього виїхав за межі проїзної частини, де допустив зіткнення з електроопорою. У результаті ДТП травми отримав пасажир автомобіля, 19-річний житель с. Буки. Його було ушпиталено до нейрохірургічного відділення місцевої лікарні», - йдеться у повідомленні.

Слідчі встановлюють обставини події в межах розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські наголошують на неухильному дотриманні правил дорожнього руху та закликають водіїв підтримувати власний транспортний засіб у технічно справному стані.

Нагадаємо, 18 січня через ДТП на трасі поблизу Житомира до лікарні потрапили 22-річна водійка Volkswagen та 27-річний пасажир Audi.

Як повідомляв Житомир.info, 13 січня 2024 року на 148 кілометрі автодороги Київ-Чоп, неподалік села Сонячного, сталася аварія з потерпілими: двоє водіїв потрапили до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Тетерівка траса стовп лікарня травма водій пасажир 
Матеріали по темі