Події

Вкрав з кіоску сумку з майже 40 тис. грн, прикрасами та речами: у селі Житомирської області впіймали злодія

26 January 2024, 16:45

Крадіжка на ринку на майже 40 тисяч гривень: коростенські слідчі завершили розслідування.

Про це 26 січня інформує Коростенське районне управління поліції.

«Жителька Ушомирської громади звернулася до поліції із повідомленням про зникнення її сумки з особистими речами. 66-річна жінка розповіла, що її речі зникли з кіоску на місцевому базарі, де вона працює. Подія сталася наприкінці минулого року. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління. Як було встановлено, у заявниці зникли гаманець 37 тисячами гривень, мобільний телефон, срібні прикраси та інші особисті речі», - йдеться в повідомленні.

Оперативники райуправління здійснили перевірку осіб, що раніше вчиняли майнові злочини. У результаті встановили, що до події причетний 45-річний коростенець. Чоловік визнав свою провину, викрадене у нього вилучили.

Його дії були кваліфіковані за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Провівши необхідні процесуальні дії, слідчі поліції, піл керівництвом окружної прокуратури, повідомили чоловікові про підозру у вчиненні злочину. Днями обвинувальний акт було скеровано до суду.

Нагадаємо, що крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 3 січня на Овруччині поліцейські встановили причетну до крадіжки 31-річну жительку Ушомирської громади, яка зняла понад 45 тисяч гривень з карток пенсіонера, у тому числі й кредитних, витратила кошти, а картки потім викинула.

Як повідомляв Житомир.info, 29 грудня 2023 року звягельські поліцейські розшукали причетного, який перед святами обікрав сільську крамницю та виніс звідти цигарки, їжу, алкоголь та кухонні ножі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка злодій Ушомир ринок кіоск поліція гроші прикраси  
Матеріали по темі