Місто

Влада хоче виставити на аукціон два гаражі в центрі Житомира, біля Кам’янки

6 February 2024, 11:48

Влада Житомира хоче виставити на приватизацію через електронний аукціон два об’єкти на провулку 2-й Чуднівський – гараж площею 14,2 кв.м і недобудований гараж з підвалом.

Відповідні проєкти рішень сесії 5 лютого 2024 року оприлюднили на сайті міської ради.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт малої приватизації – окреме майно – гараж Житомирської міської територіальної громади загальною площею 14,2 кв.м, що розташований за адресою: м. Житомир, пров. 2-й Чуднівський, 14-б та перебуває на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 6» Житомирської міської ради», - йдеться в одному проєкті рішення.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт малої приватизації – незавершене будівництво (гараж з підвалом) Житомирської міської територіальної громади (ступінь готовності 36,2%), що розташований за адресою: м. Житомир, пров. 2-й Чуднівський, 14-в та перебуває на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 6» Житомирської міської ради», - зазначається в іншому проєкті рішення.

Для обох об’єктів передбачено відмінити аукціон з умовами із зниженням стартової ціни на 50%, що буде призначено електронною торговою системою у випадку, якщо аукціон не відбувся.

Зауважимо, що в жовтні 2020 року виконавчий комітет Житомирської міської ради заплатив 2 тис. грн за послуги з виготовлення технічної документації на нерухоме майно за адресами пров.2-й Чуднівський,14-б та пров.2-й Чуднівський,14-в, а в травні 2023 року – 1,7 тис. грн за занесення даних в Реєстр ЄДЕССБ на нерухоме майно.

Нагадаємо, 31 січня були оприлюднені проєкти рішень сесії про приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні двох комунальних приміщень: 85,2 кв.м на вул. Чуднівська, 92 і 98,5 кв.м на вул. Шевченка, 24.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 27 грудня 2023 року мер Житомира розповідав, що у 2024 році для наповнення бюджету збираються активно проводити аукціони з продажу комунальної землі та нерухомості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація міськрада гараж нерухомість пров.Чуднівський 
Матеріали по темі