Місто

За тиждень працівники водоканалу замінили 30 метрів колектора на одній з вулиць Житомира

7 February 2024, 12:29

За тиждень на вулиці Київській працівники водоканалу замінили 30 метрів колектора.

Про це 7 лютого повідомила пресслужба КП «Житомирводоканал».

«Ми неодноразово розповідали вам про багатостраждальні зношені каналізаційні колектори, роз’їдені корозією і вимучені плином часу, які є однією із найболючіших водоканалівських проблем, вирішення якої вимагає залучення величезної кількості інвестицій. От і цей рік розпочався із докладання максимуму зусиль для заміни найбільш аварійних ділянок колекторів у межах наявного ресурсу», - йдеться у повідомленні.

Від початку року маємо третю аварію на каналізаційних колекторах: у січні місяці замінили 6 м колектора на вул. Перемоги, цього тижня – 30 м на вул. Київській (роботи обійшлися підприємству у більше ніж 100 000 грн).

«Зараз готуємося до перекладки колектора на вул. Фещенка-Чопівського. Другий день поспіль фахівці розчищають трубопровід від намулу, аби провести роботи із його «реабілітації»», - зазначили у водоканалі.

Як повідомляв Житомир.info, Житмоирська міська рада інформувала, що 1 лютого 2024 року через роботи «Житомирводоканалу» на вулиці Київській тимчасово буде ускладнений рух транспорту.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал вода КП "Житомирводоканал" ремонт колектор Київська 
Матеріали по темі