Події

Вкрав дитячі харчі зі школи-інтернату в Житомирській області: правоохоронці викрили 23-річного рецидивіста й відкрили справу

12 February 2024, 12:40

Звягельські поліцейські розшукали причетного до крадіжки чоловіка, який викрав харчові продукти зі школи-інтернату.

Про це 12 лютого повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Звягельський районний відділ поліції.

«Опівдні 11 лютого до поліції надійшло повідомлення про викрадення продуктів харчування зі школи-інтернату, розташованого у Довбиській громаді. Правоохоронці прибули на місце події та під час огляду приміщення виявили там пошкоджене металопластикове вікно, вилучили слідову інформацію та провели інші необхідні першочергові заходи. Того дня оперативники райвідділу з’ясували, що до правопорушення причетний 23-річний житель Довбиської громади. Його розшукали на одній із вулиць селища. Чоловік свою провину визнав, а викрадене поліцейські вилучили», - йдеться в повідомленні.

Відомо, що хлопець уже не вперше вчиняє подібні правопорушення.

Відтак за вказаним фактом слідчі Звягельського райвідділу розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Досудове розслідування триває.

За чинним законодавством крадіжка, учинена в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Зауважимо, на сайті громади є інформація, що на цій території функціонує Довбиська загальноосвітня спеціальна школа-інтернат.

Крім того, судячи зі сторінки Довбиської спеціальної школи-інтернату, до закладу постійно навідуються громадські організації та благодійні фонди, які привозять дітям смаколики.

Як повідомляв Житомир.info, 29 грудня 2023 року звягельські поліцейські розшукали причетного, який перед святами обікрав сільську крамницю та виніс звідти цигарки, їжу, алкоголь та кухонні ножі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка крадій злодій продукти школа-інтернат Довбиська громада 
Матеріали по темі