Місто

П’яний чоловік викрав ВАЗ на майдані Привокзальному у Житомирі: його затримали за 6 хвилин

16 February 2024, 14:53

Менше ніж 10 хвилин авто знаходилося у розшуку: патрульні затримали ймовірного злочинця.

Про це 16 лютого повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Сьогодні нам надійшло орієнтування про незаконне заволодіння транспортним засобом ВАЗ на майдані Привокзальному. Заявник повідомив, що вийшов з авто до магазину, а коли повернувся не виявив транспортного засобу. Злагодженість дій екіпажів дала результати. Вже за 6 хвилин інспектори помітили автомобіль, що підпадає під орієнтування, та зупинили його», - йдеться в повідомленні.

Водій зізнався патрульним, що взяв транспортний засіб, проте наміри вчинку пояснити не міг.

«Під час спілкування з кермувальником патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти освідування на місці зупинки. Результат позитивний — 1,59 проміле. Ми склали відповідні адміністративні матеріали», - розповідають патрульні.

Фото: патрульна поліція Житомирської області

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин справи та кваліфікації дій правопорушника.

Фото: патрульна поліція Житомирської області

Нагадаємо, у лютому Малинські поліцейські встановили чоловіка, який викрав авто у товариша. Перед цим двоє чоловіків разом випивали, а наступного ранку власник помітив відсутність авто «Opel Combo» на своєму подвір’ї. 32-річного крадія затримали у Київській області – житель Малина в скоєному зізнався та розповів, що не пам’ятає для чого викрав авто, бо перебував у стані алкогольного сп’яніння

Як повідомляв Житомир.info, у 2023 році у Житомирській області викрали 13 авто, а по всій Україні – майже 1300. Найчастіше торік зловмисники викрадали легкові авто — 59% та вантажівки — 15%, а найменше — моторолери: менше 1%. Найпопулярнішою маркою серед автовикрадачів торік був ВАЗ — 206 автівок або 16% від усієї кількості. До топу також потрапили: ГАЗ — 60 (4.7%), Volkswagen — 46 (3.6%), Renault — 42 (3.3%) та Hyundai — 30 (2.3%).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон авто Привокзальний викрадення поліція патрульний ВАЗ  
Матеріали по темі