Події

Під час гасіння пожежі у Житомирському районі 19-річний син власника будинку отруївся чадним газом

20 February 2024, 12:45

Житомирський район: під час гасіння пожежі у житловому будинку травмувалась людина.

Про це 20 лютого повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«19 лютого о 19:06 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку у с. Левків Глибочицької територіальної громади Житомирського району. Ще до прибуття фахівців ДСНС під час самостійного гасіння отримав отруєння чадним газом 19-річний син власника», - йдеться в повідомленні.

По прибуттю на місце події рятувальників було встановлено, що горить частина покрівлі навколо димаря. Для оперативного гасіння загоряння та підвозу води було залучено додаткові сили і засоби. Спільними зусиллями трьох відділень о 20:23 пожежу локалізували, а ще за 30 хвилин ліквідували.

«Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено 50 кв.м даху та пошкоджено майно. За попередньою версією, пожежа могла виникнути через порушення правил експлуатації приладів обігріву, остаточна причина наразі встановлюється фахівцями», - інформують вогнеборці.

Нагадаємо, 19 лютого в Олевську вогонь знищив сарай з дровами дров та частково пошкодив сайдинг на будинку, а у с. Норинськ Овруцької громади Коростенського району горів легковий автомобіль Daewoo Lanos.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2024 року у с. Острожок Баранівської громади сусіди побачили, що горить будинок та викликали рятувальників: полум’я знищило оселю та господарчу будівлю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа рятувальник ДСНС чадний газ отруєння Левків  
Матеріали по темі