Суспільство

Жінка рік не могла обміняти ортопедичне взуття: житомирські спеціалісти посприяли захисту прав споживача

22 February 2024, 10:57

До Держпродспоживслужби звернулася жінка з проханням посприяти обміну ортопедичного взуття, замовлення якого було ще в лютому 2023 року.

Про це 22 лютого повідомила пресслужба ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області.

«15.02.2024 р. до Головного управління через Урядову «гарячу лінію» надійшло звернення споживача стосовно строку обміну ортопедичного взуття належної якості ортопедичною фірмою. Замовлення відбулося в лютому 2023 року, однак при його отриманні заявниця вимушена була відмовитись від товару через невідповідність розміру. В зверненні викладено прохання посприяти у обміні взуття, за замовленим розміром найближчим часом», - йдеться у повідомленні.

За результатами вжитих заходів головним спеціалістом відділу контролю у сфері торгівлі робіт та послугу управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами, між заявницею та суб’єктом господарської діяльності досягнуто порозуміння та згоди стосовно порушеного у зверненні питання. Про це свідчить лист споживача, надісланий 21.02.2024р. до Головного управління, в якому зазначено, що на даний час виконавцем проводяться роботи по виготовленню ортопедичного взуття відповідно до замовленого розміру.

Нагадаємо, 9 лютого пресслужба ГУ ДПСС в Житомирській області повідомила про те, що спеціалісти Держпродспоживслужби на Житомирщині посприяли поверненню коштів споживачам у сумі 56 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 20 грудня 2023 року пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформувала про те, що спеціалісти допомогли мешканцю області повернути кошти за неякісні лінзи для окулярів, а мешканцю Києва – кошти за навушники придбанні у продавця з Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпродспоживслужба споживач покупець товар права споживача ортопедичне взуття 
Матеріали по темі