Події

У селі на півночі Житомирської області під час пожежі загинула 74-річна власниця будинку

27 February 2024, 14:26

В Овруцькій громаді під час гасіння пожежі у житловому будинку виявлено тіло людини.

Про це 27 лютого інформує пресслужба ГУ ДСНС України в Житомирській області.

«27 лютого о 09:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку с. Малий Кобилин Овруцької територіальної громади Коростенського району. Першими до місця виклику прибула місцева пожежна команда с. Велика Хайча і приступили до гасіння. На місці події вони застали залишки тліючого будинку. По прибуттю підрозділу ДСНС було встановлено, що в оселі проживала літня жінка.У ході гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло 74-річної власниці помешкання», - йдеться в повідомленні.

О 10:06 пожежа ліквідована. Попередньо займання сталося через неправильне влаштування пічного опалення, остаточна причина встановлюється. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено будинок.

Фото: ГУ ДСНС України в Житомирській області

Нагадаємо, 27 лютого у Бердичеві під час пожежі згорів автомобіль, скутер, дах гаража та господарські будівлі.

Як повідомляв Житомир.info, 3 лютого 2024 року під час гасіння пожежі в с. Корчмище Житомирського району рятувальники виявили тіло 63-річної жінки. Того ж дня у с. Селець Коростенського району вогнеборці ліквідували пожежу у дерев’яному приватному будинку. На момент прибуття бійців ДСНС сусіди винесли з будинку тіло 61-річного власника без ознак життя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС загиблий село власниця будинок с. Малий Кобилин  
Матеріали по темі