Події

У межах лісництва в Житомирській області Hyundai на смерть збив європейського лося із Червоної книги

1 March 2024, 12:06

Сьогодні вночі, на автошляху М-06, в межах Богунського лісництва на Житомирщині було збито лося європейського, занесеного до Червоної книги.

Про це 1 березня повідомляється на сторінці Столичного лісового офісу.

«Водій авто Hyundai врізався у трирічного самця лося, котрий раптово опинився на дорозі. Від сильного удару тварина впала на узбіччя. Це перший від початку року випадок збиття дикої тварини на території Столичного лісового офісу. На місце трагедії одразу прибули представники рейдової групи, патрульної поліції. Окрім того, фахівці ветеринарної служби констатували смерть звіра», - йдеться в повідомленні.

Лісівники наголошують, що невдовзі розпочнеться весняний сезон міграції диких тварин, які пересуваються на великі відстані, часто перетинаючи автошляхи.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що водій не постраждав.

У пресслужбі Житомирського райуправління поліції Житомир.info також запевнили – окрім тварини, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, увечері 30 січня на трасі М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський водій Subaru на смерть збив лося: окрім потрощеної автівки керманич отримав протокол.

Як повідомляв Житомир.info, 1 листопада 2023 року на трасі Коростень-Житомир, неподалік села Веселівка, Chevrolet збив лося: тварина загинула, водій був травмований.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лось ДТП аварія Столичний лісовий офіс 
Матеріали по темі