Події

За добу в області сталися 6 пожеж, а під час ліквідації займання у житомирській двоповерхівці на Корбутівці врятували тварин

24 March 2024, 13:05

Під час пожежі у двоповерховому житловому будинку у Житомирі врятували двох тварин.

Про це ввечері 23 березня повідомила пресслужба ДСНС у Житомирській області.

«Сьогодні зранку наші хлопці залучалися до гасіння двоповерхового житлового будинку у Житомирі. Пожежу оперативно ліквідували протягом 45 хвилин. Не допущено подальшого розповсюдження вогню на помешкання сусідів та гараж з автівкою. Вогнем знищено кухню, коридор та сходовий марш. Також наші хлопці врятували двох пухнастиків, але, їх фото, на жаль немає», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі ДСНС у Житомирській області 24 березня у коментарі Житомир.info уточнили, що пожежа сталася на вул. Скульптора Олішкевича. На місці працювали два пожежні розрахунки, поширення пожежі будинком не допущено. Під час ліквідації врятували двох котів.

Крім того, в управлінні інформують, що упродовж доби рятувальниками ліквідовано шість пожеж у житловому секторі та одне займання у екосистемах.

«23 березня о 11:29 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку у с. Великий Дивлин Лугинської територіальної громади Коростенського району. Господарі розтопили піч і через деякий час побачили дим у горищному приміщенні та викликали рятувальників. На гасіння пожежі першими виїхали фахівці місцевої пожежної охорони села. По прибуттю рятувальників з смт Бучмани було встановлено, що горіло перекриття стелі, через яке проходив димар. Існувала загроза розповсюдження полум'я по всій оселі. О 11:55 вогнеборці локалізували пожежу та о 11:58 - ліквідували. Не допущено подальшого поширення полум'я оселею. Вогонь встиг знищити перекриття на площі 4 кв. м. Ймовірна причина займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Крім того, минулої доби у с. Ягнятин Ружинської громади Бердичівського району рятувальники ліквідували загоряння сухої трави», - йдеться в повідомленні.

За інформацією рятувальників, під час усіх пожеж загиблих та травмованих немає. Остаточні обставини надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 21 березня о 10:37 рятувальники залучалися на гасіння житлового будинку у с.Гай Новогуйвинської територіальної громади Житомирського району. На жаль, під час пожежі загинув господар.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник 
Матеріали по темі