Події

На трасі в Житомирській області Renault злетів у кювет та перекинувся – травмувалися четверо людей

25 March 2024, 10:56

На Чуднівщині Renault з’їхав у кювет та перекинувся, в ДТП травмовано чотирьох людей. Поліція розпочала розслідування.

Про це 25 березня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Житомирське районне управління поліції.

«Подія сталася 24 березня близько 12:30 на автодорозі Житомир-Чернівці, поблизу села Грем’ячого. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (м. Чуднів) Житомирського райуправління. Попередньо, 50-річна водійка автомобіля «Renault» не впоралася з кермуванням транспортним засобом, у результаті чого легковик з’їхав у кювет та перекинувся. Унаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження керманичка та пасажири автівки, 39-річна жінка та двоє чоловіків, 40 і 46 років, усі жителі Хмельниччини. Їх ушпиталено», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі встановлюють обставини ДТП у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 23 березня у Житомирі на перехресті Мазепи та Героїв Крут Volkswagen зіткнувся з Opel, поїхавши на червоний сигнал світлофора, після чого одна з автівок вилетіла на узбіччя. У результаті ДТП ніхто не травмувався. На кермувальницю Volkswagen поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 23 березня 2024 року у Житомирі на проспекті Незалежності сталася потрійна ДТП: водій Volkswagen Jetta не дотримався безпечної швидкості, не вибрав безпечного бокового інтервалу та під час перестроювання не надав перевагу в русі Nissan Leaf, який за інерцією здійснив зіткнення із Citroen Berlingo. Відносно водія Volkswagen Jetta складено протокол за ст. 124 КУпАП .

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія кювет травмування поліція ГУНП 
Матеріали по темі