Події

Правоохоронці затримали жителя громади Житомирської області, який вбив свого гостя ножем та втік

26 March 2024, 16:21

На Коростенщині поліція затримала чоловіка, який жорстоко розправився зі своїм гостем.

Про це 26 березня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Сьогодні вранці до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка зі слідами насильницької смерті на території одного з домоволодінь у Коростенській громаді. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Коростенського районного управління поліції», - йдеться у повідомленні.

У ході першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що цієї ночі 45-річний житель громади прийшов до знайомого в гості. Чоловіки разом розпивали спиртні напої та під час застілля між ними виник конфлікт. Попередньо, на ґрунті раптових неприязних відносин 49-річний господар будинку завдав смертельний удар ножем гостю. Після цього він втік.

Оперативники карного розшуку розшукали чоловіка на території Лугинської громади. У скоєному він зізнався. Поліцейські затримали причетного до події у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Нині вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру у скоєнні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України) та обрання запобіжного заходу.

Йому може загрожувати позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, вночі 15 березня до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 34-річного житомирянина. Його тіло виявили поблизу під’їзду багатоповерхівки, де чоловік проживав. Поліцейські затримали причетного до його смерті.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 9 березня 2024 року у с. Никонівці під час конфлікту один з місцевих жителів отримав ножові поранення від сусіда в гуртожитку. Чоловік був ушпиталений до реанімаційного відділення лікарні та прооперований, а підозрюваного взяли під варту строком на 60 днів без визначення розміру застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція вбивство конфлікт ніж гість 
Матеріали по темі