Місто

Подробиці ДТП на вул. Покровській у Житомирі – 18-річний водій мотоцикла Geon потрапив до лікарні

1 April 2024, 13:21

У Житомирі поліція встановлює обставини травмування мотоцикліста у ДТП. Автотроща сталася 1 квітня на вулиці Покровській.

Про це повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, близько 11:25 відбулося зіткнення автомобіля «Chevrolet» під керуванням 28-річної житомирянки, та мотоцикла «Geon». У результаті ДТП 18-річний керманич двоколісника отримав травми та був доставлений до медичного закладу. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події. На місці працює слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції», - йдеться в повідомленні.

Водночас поліція закликає всіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів поліція нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб та уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Зауважте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.

«Шановні водії двоколісників! Не виконуйте на дорозі ризикованих маневрів, а напрямок руху змінюйте лише переконавшись, що це буде безпечно. Дбайте про справність вашого транспортного засобу. Вирушаючи у дорогу, одягайте захисні шоломи та зробіть себе помітними у транспортному потоці за допомогою спеціальних світлоповертальних елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 1 квітня у зв’язку з ДТП з потерпілими на вулиці Покровській у Житомирі рух транспорту був ускладнений.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП мотоцикліст водій мотоцикл Покровська  
Матеріали по темі