Події

За березень у Житомирській області сталися майже 60 ДТП з потерпілими, у яких загинули 8 людей

2 April 2024, 19:47

У березні в Житомирській області сталися 59 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, травмувалися 69 осіб, 8 — загинули.

Про це 2 квітня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Основними причинами скоєння дорожньо-транспортних пригод із травмованими та загиблими стали: перевищення водіями транспортних засобів встановленої швидкості руху, порушення правил маневрування, порушення правил проїзду пішохідних переходів, виїзд на смугу зустрічного руху, недотримання дистанції, порушення правил проїзду перехресть та перехід пішоходами проїжджої частини в невстановленому місці, а також керування транспортними засобами водіями у стані сп'яніння», - йдеться в повідомленні.

Дорожньо-транспортні пригоди можуть мати серйозні наслідки для учасників руху, як водіїв, так і пішоходів.

«Водіям слід завжди дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість, бути уважними та відповідальними. Пішоходам варто переходити дорогу лише на пішохідних переходах, щоб уникнути трагічних наслідків», - наголошують патрульні.

Нагадаємо, 14 березня у патрульній поліції повідомили, що за 2 місяці в Житомирській області сталися понад 40 ДТП з нетверезими водіями. 5 автопригод були із потерпілими, де 6 осіб травмовано, 1 — загинула.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж лютого 2024 року на території Житомирської області сталися щонайменше 45 ДТП із потерпілими, у яких травмувалися 54 людини, 9 — загинули.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП статистика патрульний статистика ДТП  
Матеріали по темі