Місто

Житомирські патрульні продовжують весняний комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів

6 April 2024, 12:50

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху продовжують проводити весняний комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів.

Про це 6 квітня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Патрульні проводять обстеження за допомогою сучасного обладнання — дорожньої лабораторії інструментальної перевірки стану утримання вулично-дорожньої мережі. Результати таких обстежень фіксуються актами, що спрямовані на усунення виявлених під час обстеження недоліків, направленням інформації власникам доріг, врученням вимог (приписів). Робимо все, аби забезпечити безпеку на дорогах міста та області», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 1 квітня на Житомирщині інспектори відділу безпеки дорожнього руху розпочали щорічний весняний огляд вулично-шляхової мережі.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області з 16 жовтня розпочався черговий етап проведення осіннього комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів, який тривав до 24 листопада 2023 року. За три тижні патрульні склали близько 65 протоколів та 70 приписів, а загалом видали майже 100 вимог та понад 70 протоколів. До адміністративної відповідальності притягнули 78 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний огляд доріг яма дорога  
Матеріали по темі