Суспільство

Сам мандрував електричкою – хмельницькі поліцейські повернули додому 11-річного «туриста» з райцентру Житомирської області

8 April 2024, 12:05

Ювенальні поліцейські Хмельниччини повернули додому 11-річного мандрівника з Житомирщини.

Про це 8 квітня повідомляє поліція Хмельницької області.

«Євген поїхав з дому 6 квітня. Хлопчик вирішив покататися електропотягом. Батьки забили на сполох того ж дня. На щастя, поліцейські оперативно розшукали неповнолітнього «туриста». Свою подорож Євген розпочав із залізничного вокзалу в рідному Бердичеві. Там сів на електропотяг та помандрував на Хмельниччину», - йдеться в повідомленні.

Стурбована матір звернулись за допомогою до правоохоронців того ж дня. Бердичівські поліцейські встановили маршрут юного мандрівника, і вже за кілька годин хлопчика зустріли в Шепетівці ювенальні інспектори.

«Наразі школяра повернули додому. Надалі його родина певний час перебуватиме під наглядом відповідних служб. Євген пообіцяв, що більше не буде подорожувати самотужки без нагляду дорослих», - повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, 29 грудня поліція Житомирської області розшукувала Добровольського Кирила, 2012 року народження, який раніше вже залишав місце проживання.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 13 грудня з початку 2023 року на Житомирщині ювенальні поліцейські розшукали понад пів тисячі зниклих безвісти дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук дитини поліція розшук електропотяг ювенальна поліція електричка Шепетівка Бердичів  
Матеріали по темі