Події

Чоловік погрожував ножем та викрав понад 7 тис. грн із каси магазину в одному з мікрорайонів Житомира

9 April 2024, 10:07

Поліцейські затримали житомирянина, який, погрожуючи ножем продавчині, викрив з каси понад 7 тисяч гривень.

Про це 9 квітня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Повідомлення про невідомого чоловіка, який, погрожуючи працівниці магазину, забрав з каси гроші, надійшло до поліції увечері 6 квітня. Менш ніж за добу оперативники Житомирського райуправління встановили причетного. 34-річна продавчиня торговельного закладу, розташованого у мікрорайоні «Польова», розповіла, що незнайомий чоловік, погрожуючи їй предметом, схожим на ніж, забрав з каси понад 7 тисяч гривень готівки», - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Правоохоронці зафіксували всі обставини події, вилучили наявну слідову інформацію та встановили можливих свідків діяння.

Оперативники кримінальної поліції одразу ж розпочали пошуки підозрюваного. Вже наступного дня вони встановили причетного. З’ясовано, що 28-річний містянин вже певний час не має постійного місця проживання та раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Правоохоронці розшукали його за місцем тимчасового прихистку в обласному центрі. Чоловік визнав свою провину.

Слідчі Житомирського районного управління поліції затримали причетного в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Чоловікові повідомили про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України - розбій.

Згідно з чинним законодавством, такий злочин, вчинений в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, 23 березня до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із АЗС райцентру невідомий чоловік, погрожуючи ножем, на очах у працівників забрав півтора десятка сім-карт та втік. Вже за кілька хвилин його розшукали поліцейські охорони.

Як повідомляв Житомир.info, 10 березня 2024 року 33-річний житомирянин прийшов у магазин з гранатою і погрожував вбивством продавцю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція крадіжка магазин гроші каса продавчиня ніж погроза Польова 
Матеріали по темі