Події

Під час пожежі у селі Житомирського району вогнеборці виявили загиблого 71-річного чоловіка

9 April 2024, 12:09

Житомирський район: під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка.

Про це 9 квітня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«8 квітня о 22:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку у с. Вільськ Оліївської територіальної громади Житомирського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в одній із кімнат оселі, де вогонь охопив домашні речі, розповсюдився на дах та поширився на розташовану поруч цегляну господарську будівлю. Існувала загроза розповсюдження полум’я приміщеннями житла. Трохи більше ніж за годину пожежу було ліквідовано. Під час гасіння на підлозі в кімнаті рятувальники виявили тіло 71-річного чоловіка без ознак життя. Вогнем знищено 60 кв. м покрівлі житлового будинку та господарської будівлі, а також пошкоджено речі домашнього вжитку і оздоблення стін в середині житла», - повідомляють вогнеборці.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. За попередніми даними з топкового отвору грубки на підлогу кімнати випала жарина, що й призвело до подальшого загоряння.

До гасіння залучалося 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 27 березня у селі Райки Швайківської громади сталася пожежа в дерев’яному будинку, у якому рятувальники виявили на підлозі 50-річного господаря без ознак життя.

Як повідомляв Житомир.info, 21 березня 2024 року в селі Гай Новогуйвинської громади вчора вранці сталася пожежа у житловому будинку, внаслідок якої загинув господар будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий вогнеборець Вільськ  
Матеріали по темі