Місто

Виконком дозволив встановити літній майданчик площею понад 100 кв. м поряд з Михайлівською у Житомирі

11 April 2024, 18:02

Житомирський виконком дозволив встановити у місті літні майданчики 11 ресторанам та кафе. З-поміж них – дозвіл на облаштування відкритого майданчика на 108,8 кв.м біля вул. Михайлівської отримав ресторан «Babuin».

Відповідне рішення, проєкт якого був оприлюднений 9 квітня, ухвалили на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради 10 квітня.

«Також проєктом рішення запропоновано погодити встановлення та функціонування облаштованих відкритих майданчиків на весняно-літній період по переліку. Перший – заклад ресторанного господарства по вулиці Бориса Лятошинського, 2, – фізична особа-підприємець Іщенко Максим Васильович. Вперше подано ескізний проєкт», - розповіла директорка департаменту економічного розвитку міської ради Вікторія Сичова.


Ескізний проєкт облаштування відкритого майданчика закладу «Babuin»

Міський голова Сергій Сухомлин уточнив, де саме буде цей майданчик. Вікторія Сичова відповіла, що майданчик буде розташований літерою «г»: частково на вулиці Б.Лятошинського та не виходитиме на майдан Європейський (біля вулиці Михайлівської).

«Потрібно щось робити з цим майданом (ред. Європейським) і з Михайлівською, з розвагами, з молоддю, яка там щовечора, з торгівлею і з усім іншим», - зауважив міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Деякі із закладів представили нові або ж оновлені ескізні проєкти концептів ресторанів.


Скриншот додатка проєкту рішення «Про організацію та проведення ярмарків, встановлення та функціонування облаштованих відкритих майданчиків»

Нагадаємо, майже рік тому, 4 травня 2023 року, Житомирський виконком не дозволив встановити літній майданчик «Першій Чебуречній» на Михайлівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком заклад літній майданчик Михайлівська Сухомлин Сичова Babuin  
Матеріали по темі