Події

На проспекті у Житомирі не розминулися Volkswagen та мотоцикл, керманича двоколісника доставили до лікарні

13 April 2024, 13:00

Сьогодні вранці на проспекті Незалежності у Житомирі сталася ДТП за участю автомобіля Volkswagen та мотоцикла Yamaha.

Про це 13 квітня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Автотроща сталася 13 квітня по проспекту Незалежності. Попередньо, близько 10:30 відбулося зіткнення автомобіля «Volkswagen» під керуванням 38-річного жителя Житомирського району та мотоцикла «Yamaha». У результаті ДТП керманич двоколісника, 45-річний житомирянин, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події. На місці працює слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції.

Нагадаємо, увечері 9 квітня на проспекті Незалежності, біля АЗС «ОККО», сталася ДТП за участю автомобіля і мопеда. Водій двоколісника, 31-річний житель міста Коростишева, отримав травми та був доставлений до медичного закладу.

Як повідомляв Житомир.info, 5 квітня 2024 року на околиці Житомира сталася дорожньо-транспортна пригода за участю кількох транспортних засобів. Внаслідок зіткнення Mercedes та вантажівки загинув 15-річний водій мопеда, а 14-річна житомирянка, пасажирка мопеда, потрапила до лікарні. Правоохоронці встановили, що водій був нетверезий та не мав права керувати автомобілем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція проспект Незалежності мотоцикл мотоцикліст 
Матеріали по темі