Події

У місті Житомирської області горіла квартира у п’ятиповерхівці – вогнеборці ліквідували пожежу за пів години

28 April 2024, 20:14

До Служби порятунку «101» 27 квітня о 19:10 надійшло повідомлення про пожежу в двокімнатній квартирі, що на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку в м. Овруч Коростенського району.

Про це 28 квітня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в одній із кімнат оселі, де вогонь охопив речі домашнього вжитку та загрожував подальшим поширенням. Менш ніж пів години знадобилося рятувальникам для ліквідації пожежі. Вогнем знищено речі домашнього вжитку в кімнаті. Не допущено розповсюдження вогню за її межі. До гасіння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки. Ймовірна причина займання – коротке замикання електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 23 квітня у Житомирі рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства: евакуювали 10 працівників – одного з них рятували через вікно

Як повідомляв Житомир.info, 11 квітня 2024 року у Житомирі на Польовій горіла п’ятиповерхівка – із задимленого приміщення вогнеборці евакуювали двох дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник квартира Овруч  
Матеріали по темі