Події

У селі Житомирського району під час пожежі загинув чоловік, тіло з будинку винесли сусіди

22 May 2024, 11:07

У с. Соколів Курненської територіальної громади Житомирського району під час пожежі в дерев’яному будинку загинув 41-річний чоловік.

Про це 22 травня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«22 травня о 04:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку у с. Соколів Курненської територіальної громади Житомирського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в одній із кімнат оселі, де вогонь охопив домашнє майно. Існувала загроза розповсюдження полум’я житлом. Також з’ясувалося, що ще до прибуття рятувальників сусіди винесли з осередку загоряння тіло 41-річного власника без ознак життя», - йдеться у повідомленні.

Менше ніж за годину пожежу ліквідували. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та меблі в кімнаті на площі 20 кв. м. Подальшого розповсюдження полумʼя не допустили.

До гасіння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Наразі причина та остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 20 травня під час ліквідації пожежі в житловому будинку в с. Словечне Коростенського району рятувальники виявили загиблого чоловіка. Його брат отримав опіки голови та ніг.

Як повідомляв Житомир.info, 14 травня 2024 року в Овручі під час пожежі у квартирі на 5 поверсі загинув 51-річний чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа будинок загиблий с.Соколів 
Матеріали по темі