Події

У селі Житомирського району водій ВАЗ збив 72-річного велосипедиста – постраждалий потрапив до лікарні

25 May 2024, 10:12

У Коростишівській громаді в ДТП травми отримав велосипедист: поліція розпочала розслідування. Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 травня близько 8:30 у селі Слобідці.

Про це 25 травня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, 22-річний водій автомобіля ВАЗ 2107, місцевий житель, рухаючись вулицею Шевченка у напрямку села Теснівки, здійснив наїзд на велосипедиста. У результаті ДТП керманич двоколісника, 72-річний житель Старосілецької громади, отримав травми та був госпіталізований», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває з’ясування всіх обставин.

«Шановні водії, обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте про присутність на дорогах двоколісних транспортних засобів. Шановні велосипедисти, при потребі виконати маневр подайте сигнал про це та переконайтеся, що інші водії зрозуміли ваші наміри. Обов’язково використовуйте захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світловідбивних елементів, використовуйте велосипедні ліхтарі тощо»», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 24 травня у Житомирі на перехресті вулиць Київської та Театральної близько 13:00 відбулося зіткнення автомобіля «Renault» та тролейбуса. Після цього легковик здійснив наїзд на 43-річну житомирянку, яка у той час переходила автошлях.

Як повідомляв Житомир.info, впродовж квітня 2024 року у Житомирській області сталися 27 ДТП з потерпілими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП ВАЗ велосипедист наїзд постраждалий Коростишів  
Матеріали по темі