Місто

З місцевого бюджету виділили понад 80 тис. грн на стипендії учням житомирських ліцеїв

27 May 2024, 16:23

Сергій Сухомлин підписав розпорядження про призначення стипендії учням та вихованцям закладів освіти Житомирської міської територіальної громади.

Про це 27 травня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Учням та вихованцям закладів освіти Житомирської міської територіальної громади виплатять стипендії для обдарованої молоді. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Сухомлин», - йдеться у повідомленні.

Виплати отримають:

  • переможці та призери Всеукраїнських учнівських олімпіад, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України – 30 стипендій у розмірі 2 тис. грн кожному на загальну суму 60 тис. грн;
  • переможці XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, ХІУ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка – 6 стипендій у розмірі 3 тис. грн кожному на загальну суму 18 тис. грн;
  • переможець Міжнародних та всеукраїнських олімпіад, турнірів з інформатики (програмування) Максим Федорчук, учень 9-го класу ліцею № 25 м. Житомира, ЖМЦНТТУМ – грант у розмірі 5 тис. грн.




Скриншоти з розпорядження міського голови

Як повідомляв Житомир.info, 19 лютого 2024 року Сергій Сухомлин підписав розпорядження відповідно до якого 47 обдарованих учнів та вихованців отримали стипендію міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження стипендія учень навчання Сухомлин 
Матеріали по темі