Місто

Житомирский драмтеатр оштрафовали на пару тысяч гривен!

19 September 2008, 14:29

Житомирське відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало Житомирський обласний музично- драматичний театр ім. І. Кочерги на 2 тис. грн. за неподання інформації у встановлені головою відділення строки

Так, відділення надало офіційну вимогу Драмтеатру щодо надання певної інформації, яка стосувалася розрахунку вартості орендної плати та комунальних послуг витрат на водопостачання, електроенергію та надати договори з орендарями приміщень для організації та проведення концертно-видовищних заходів, обсяги послуг у натуральному та грошовому виразі за 2007 рік з надання в оренду приміщень театру для організації та проведення концертно-видовищних заходів. При цьому відділення попередило театр про те, що вимоги голови відділення щодо надання інформації є обов’язковими для виконання у визначені ним строки, про це Житомир.info повідомляє прес-служба антимонольного комітету.

Але керівництво театру проігнорувало вимоги голови відділення і не подало запитувану  інформацію у встановлений строк. Відділення повторно надіслало вимогу до театру. Але знову ж таки запитувана інформація до відділення не надійшла.

Керівництво театру на засіданні адміністративної колегії обґрунтувало свої вчинки тим, що помилилися в строках наданнях інформації, а саме в календарних чи робочих днях подається інформація. По-друге, керівництво театру недосконало було обізнане з законодавством про захист економічної конкуренції, а саме, що  відповідно до статті 22 Закону України “Про Антимонопольний комітет України” вимоги голови Відділення щодо надання інформації є обов’язковими для виконання у визначені ним строки та те що відповідь має бути надано на кожне питання цієї вимоги згідно з нумерацією, інформація має бути повною, точною і достовірною. У разі відсутності запитуваної інформації необхідно зазначити у відповіді та пояснити причини.

Керівництво визнало своє порушення і пообіцяли більше не порушувати законодавство про захист економічної конкуренції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі