Влада

Ірина Синявська контактує з міжнародною організацією лікування алкоголізму

11 May 2007, 11:07

Голова Житомирської обласної ради Ірина Синявська зустрілася з представником міжнародної організації лікування алкоголізму Ларсом Андерсоном.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Ларс Андерсон – член Правління міжнародної організації ЮГТ (українською приблизно означає організацію, яка проводить соціальні заходи для лікування алкоголізму) приїхав до Житомира з ознайомчою метою.
  Голова обласної ради намітила перші кроки співпраці з ЮГТ. Вони не разі сугубо організаційні. Швидше за все висновки стосовно реальних напрацювань повинна принести друга зустріч представників організації. За попередніми планами проходитиме вона на базі центру ре соціалізації (с. Кобилин, Овруцький район). Там же намічається створення перших сімейних клубів.

У Європі на часі є дуже розповсюдженими, так звані, сімейні клуби лікування та профілактики алкоголізму. Така практика відмовляється від послуг лікарів, у клубах їхнє місце займають члени родини та тренери. (соціальні працівники) У країнах пострадянського простору подібної практики ще не було. Сімейні клуби віднедавна почали працювати у країнах Балтії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі