Місто

Кто приберет мусор в любимых местах отдыха житомирян ?

8 October 2008, 15:20

Управління культури і туризму облдержадміністрації разом з Житомирською обласною молодіжною організацією «Центр розвитку туризму» повідомляє про проведення 18 жовтня 2008 р. екологічної акції «НА ПРИРОДІ БЕЗ ВІДХОДІВ!».

Після завершення літнього туристичного сезону у місцях масового відпочинку зібралося багато побутових відходів. В рамках екологічної акції планується провести прибирання таких територій: лісовий масив у районі сіл Дениші та Тригір’я, прибережну зону озера в с. Пряжево, кар’єрів у с. Кмитів, лісовий масив поблизу с. Зарічани та прибережну зону р. Тетерів поблизу скелі «Голова Чацького», про це Житомир.info повідомили в пресс-службі областнї державної адміністрації

До співпраці запрошуються органи влади, громадські організації, підприємства, освітні заклади, засоби масової інформації.

Будемо вдячні за співучасть, а також надання матеріальної, фінансової, інформаційної або іншої допомоги. Організаторами акції не передбачається отримання комерційної вигоди від проведення зазначеної акції.

Координатор акції – Алла Северенчук (тел. 8-067-581-36-19)

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі