Місто

В Новограде-Волынском уже есть тепло! В Житомире даже не пахнет…

9 October 2008, 09:43

Розпорядженням міського голови 8 жовтня в Новограді-Волинському розпочато опалювальний сезон.

Як повідомила директор комунального підприємства «Теплокомуненерго» Людмила Тодорович, завчасний початок опалювального сезону, в першу чергу, пов'язаний з недостатнім температурним режимом у дитячих садках та школах міста, що могло спричинити їх закриття санепідемслужбою. 

Проте цього дня тепло відчують не всі користувачі централізованого опалення. За словами Людмили Тодорович, через надходження інвестицій з державного бюджету на реконструкцію тепломереж на котелень лише в середині вересня цього року, підприємство не встигло завершити реконструкцію котельні по вул. Пушкіна,44, що опалює ЗОШ №4 та ДНЗ №6. На декілька днів пізніше розпочнеться опалювальний сезон в мікрорайоні «Зелені». З тієї ж причини там все ще триває заміна тепломереж. Через неповне фінансування з боку Міністерства оборони реконструкції котельні «Новітер», що в «Болгарбуді», підприємство не забезпечило збільшення її потужності. А це вкрай потрібно для подачі якісного тепла для мікрорайону, в якому останнім часом до 21 зросла кількість багатоповерхівок. Проте подача тепла буде здійснюватися вчасно, про це  Житомир.info повідомила прес-служба Новоград-Волинської міської ради.

Загалом 18 котелень КП «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» постачають теплом 9149 квартир новоград-волинців у 216 багатоповерхівках, в тому числі 47 будинків централізовано отримують гарячу воду. Крім того, теплопостачанням охоплено 241 юридична особа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі