Місто

Chevrolet Еpica – нова автоматична 6-ступенева коробка передач. ФОТО

10 October 2008, 15:20

В офіційній дилерській мережі Chevrolet в Україні вже пропонують автомобіль Chevrolet Epica 2009 модельного року! Тепер для Epica пропонується нова шестиступенева автоматична коробка передач.
З’явившись на українському ринку наприкінці 2006 року, цей седан вже став флагманом модельного ряду Chevrolet, представленого в нашій країні. Про це свідчать факти продажу: за 8 місяців 2008 року в офіційній дилерській мережі УкрАвтоЗАЗ-Сервіс (Корпорація УкрАВТО) було реалізовано майже стільки ж Chevrolet Epica, як за весь 2007 рік!
Chevrolet Epica 2009 модельного року пропонує покупцям місткість і комфорт на вищому рівні (для автомобілів середнього розмірного класу) за набагато меншою, ніж у інших «однокласників», ціною. Прагнення бренду Chevrolet до технічної досконалості демонструє нова коробка передач, яка поєднується з бензиновим двигуном 2,5 л/156 л.с.
Нова 6-ступенева коробка передач має велике загальне передавальне число (6,14), таким чином, дозволяючи оптимально використовувати потенціал двигуна і підвищити паливну економічність автомобіля при русі з високою швидкістю (в порівнянні із звичайними чотириступеневими автоматичними коробками). Крім того, вона забезпечує плавне включення як вищих, так і нижчих передач, пише "Новости по-Житомирски"
Завдяки шостій передачі, Epica 2.5 витрачає на 15% менше палива (при русі із швидкістю 90-120 км/ч) в порівнянні з попередньою версією, оснащеною п'ятиступеневою автоматичною коробкою передач. Крім того, нова трансмісія зменшує час розгону автомобіля від                 0 до 40 км/ч і від 0 до 60 км/ч на величину до 10%.

Нова коробка передач відрізняється близькими значеннями передавальних чисел на шести передачах переднього ходу. Це підвищує тягові та динамічні характеристики, керованість автомобіля. Вона відрізняється також великим передавальним числом першої передачі (4,58), що полегшує розгін з місця і упевнений рух на низькій швидкості. Завдяки стислому ряду передавальних чисел передавальне відношення шостої (що підвищує) передачі дорівнює 0,75. Таке значення знижує частоту обертання валу двигуна при русі з постійною високою швидкістю (по автомагістралі) і, тим самим, зменшує знос двигуна і підвищує паливну економічність.
Ціна на Chevrolet Epica 2009 стартує від 110 720 грн. Дізнайтеся більше про Chevrolet Epica 2009 модельного року у найближчого дилера в нашому регіоні ВАТ «Житомир-АВТО» - «Автоцентр на Ялинці», пр-т Миру, 52, тел.: (0412) 516-823.
Сьогодні модельний ряд Chevrolet в Україні включає моделі, які задовольняють будь-які очікування від автомобіля: Aveo (седан, хетчбек 3, 5-дв.), Lacetti (седан, хетчбек, універсал), Epica, Captiva, Tacuma, Chevrolet Niva.


 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі