Влада

Підприємців у Житомирській області введуть в електронний реєстр

27 May 2007, 08:45

25 травня в Житомирі під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Загривого відбулася чергова селекторна нарада з керівниками районів та міст області з питань розвитку територій, - повідомляє прес-служба держадміністрації.

В ході селекторної наради на виконання розпорядження голови облдержадміністрації Юрія Павленка від 21.03.07 було підбито підсумки проведення в області місячника прибирання та приведення в належний санітарний стан населених пунктів. В акції облаштування територій упродовж квітня та травня взяло участь 3 тисяч трудових колективів підприємств різної форми власності, установ та організацій та 96 тис. осіб. За цей період було прибрано 1200 населених пунктів, посаджено 400 тис. дерев, і на це витрачено майже 5 млн. грн. із надходжень місцевих бюджетів та власних коштів підприємств.

На селекторній нараді було також дано доручення керівникам районів посилити контроль за роботою дозвільних центрів на місцях та створенням єдиного електронного реєстру підприємницької діяльності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі