Політика

Заява прес-служби Житомирської регіональної організації партії Народний Союз “Наша Україна”

28 May 2007, 09:06

24 травня 2007 року в Житомирській обласній раді відбулося переформатування більшості. Його було здійснено за ініціативи голови облради Ірини Синявської, яка, за підтримки керівника партії Християнсько-Демократичного Союзу Володимира Стретовича, незаконно зареєструвала на основі фракції “Наша Україна” фракцію партії ХДС у складі п’яти чоловік, а також сформатувала фракцію “УСДП” з п’яти чоловік на базі фракції БЮТ.

Усе це відбулося за підтримки та реалізації даного проекту Партією Регіонів. Яскравим свідченням цього є пропозиція представників фракції Регіонів депутату від Нашої України Борису Буряченку перейти у фракцію ХДС в обмін на відновлення його на посаді голови постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності облради.

Таким чином, на сьогодні в обласній раді спотворено волевиявлення більшості виборців Житомирщини, оскільки, на виборах 2006 року вони віддали перевагу виключно двом політичним силам: Нашій Україні та Блоку Юлії Тимошенко.

На підставі вищевикладеного, та у зв’язку зі зміною своєї політичної орієнтації п’яти депутатів від Нашої України, партія Народний Союз “Наша Україна” залишає за собою право на адекватні кроки, передбачені чинним законодавством щодо цих депутатів.

Реванш в області не пройде!

Перемога буде за демократичними силами Житомирщини!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі