Політика

БЮТ на Житомирщині яскраво відзначив день захисту дітей

1 June 2007, 15:38

Кожен районний та обласний центр сьогодні провели для дітей конкурс малюнку на асфальті.

Про це повідомляє прес-служба житомирської обласної організації „ВО” „Батьківщина”.

Яким бачать діти своє майбутнє, протягом години вони намагалась втілити просто неба на пішохідних вулицях міста. Особливо яскравим свято видалось в Житомирі. Участь у конкурсі брали цілі команди, що представляли школи, та окремі учасники. Найменшій учасниці – три роки.

Діти із захопленням малювали свої родини, школу, Україну, такими, якими вони є в дитячий уяві. Дорослі ж згадували дитинство та намагались збагнути, чого прагнуть і яким бачать свій світ сучасні діти.

Кожен учасник конкурсу отримав заохочуваний приз. Найкращою були визнані учні школи № 12, які зобразили нашу країну у вигляді маленької дівчинки, що стоїть на земній кулі.

Голова обласного осередку Блоку Юлії Тимошенко Сергій Пашинський наголосив на тому, що сьогоднішня акція не має політичного характеру: «Ми повинні приділяти якомога більше уваги дітям, адже від них залежить, яким буде майбутнє нашої країни. І не варто забувати, що сьогодні ми створюємо це майбутнє саме для них».

Дитячі акції стали постійними для БЮТ на Житомирщині і проводяться вони не тільки на такі свята, як сьогодні. Зокрема, Блок бере активну участь у майбутньому творчо обдарованих дітей та малюків із фізичними вадами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі