Політика

Житомирські міські “нашоукраїнці” спонсорували міжнародний турнір

5 June 2007, 12:30

За підтримки міської організації Народний Союз “Наша Україна”, другого червня в Житомирському спорткомплексі “Динамо” відбувся Міжнародний турнір зі спортивного танцю “Ритми Полісся – 2007”.

Про це повідомляє прес-служба житомирської обласної організації НСНУ.

Близько 500 пар різного віку та майже з усіх куточків України показали свої танцювальні здібності на паркеті спорткомплексу.

Окрім пари із Мінська, завдяки якій даний турнір здобув назву Міжнародного, у “феєричному шоу танців” взяли участь танцювальні пари з Чернігова, Львова, Черкас, Полтави, Києва, Ялти, Дніпропетровська, Чернівців. Уміння з бальних танців Житомира на змаганнях представили пари танцювальних клубів “Сузір’я”, “Естет”, “Полісся”, “Ритм” та “Мелодія”.

“Наша Україна” завжди готова підтримати подібні заходи, які несуть розвивальний характер, дають змогу дитині виявляти свої сутнісні сили та послуговуються високими моральними та патріотичними орієнтирами. На мою думку, саме таким фестивалем краси та майстерності і є турнір “Ритми Полісся – 2007”. – звернувся до присутніх та побажав конкурсантам легкого паркету та перемоги найсильнішим голова Житомирської міської організації політичної партії Народний Союз “Наша Україна” Володимир Стельмах.

Міська організація НСНУ для переможців конкурсу підготувала навчально-пізнавальні енциклопедії, які допоможуть юнакам та юначкам досконало вивчити мистецтво танцю не лише за допомогою досвідчених тренерів, а й теоретично.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі