Політика

Житомирський БЮТ вимагає від правоохоронних органів області швидкого та прозорого розслідування інциденту щодо побиття журналістки

12 June 2007, 20:13

Заява з приводу побиття журналістки телеканалу «Союз ТВ»

Наприкінці минулого тижня в Житомирі стався прикрий інцидент. Журналістку місцевого телеканалу «Союз ТВ» жорстоко побив помічник депутата обласної ради Олексій Василевич. Останній викрутив постраждалій руку і кинув на асфальт в результаті чого вона опинилась в лікарні зі струсом мозку та іншими травмами.

Такий вчинок журналістка вважає пов’язаним із її професійною діяльністю, тож є сенс говорити про те, що передвиборча кампанія на Житомирщині почалась досить жорстко. Олексій Василевич є помічником депутата Житомирської обласної ради Ярослава Долгіх, який нещодавно очолив новостворену фракцію ХДС (Християнсько-демократичний союз), яка є проектом Партії регіонів, що сприяв розколу фракції «Наша Україна» в раді.

Житомирська обласна організація БЮТ вимагає від правоохоронних органів області швидкого та прозорого розслідування інциденту та забезпечення для місцевих журналістів можливості виконувати свою роботу без загрози власному життю та здоров’ю.

Житомирська обласна організація Блоку Юлії Тимошенко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі