Влада

Орденом «За заслуги ІІ ступеня» нагороджено голову Новоград-Волинської районної державної адміністрації Миколу Іванюка. Фото

25 January 2009, 14:24

Орденом «За заслуги ІІ ступеня» нагороджено голову Новоград-Волинської  районної державної адміністрації Миколу Олексійовича Іванюка.

Відповідно до УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 26/2009 від 16.01.09 «Про відзначення державними нагородами України» за вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави та з нагоди Дня Соборності України орденом «За заслуги ІІ ступеня» нагороджено голову Новоград-Волинської  районної державної адміністрації Миколу Олексійовича Іванюка.

На фото: Микола Іванюк (справа) на підприємстві "Церсанит"

 

Орден «За заслуги ІІІ ступеня» отримав Юрій Рувимович Вайсберг, який тепер є головним лікарем обласного центру охорони здоров’я матері і дитини, а в недалекому минулому – колишній головний лікар Ярунської ДЛ та Новоград-Волинського міськрайТМО.

Щиро вітаємо наших земляків з державними нагородами, і бажаємо їм міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

Прес-служба  райдержадміністрації

 

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі