Влада

Павленко взяв участь у телемарафоні

15 June 2007, 13:30

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Юрій Павленко взяв участь у благодійному телемарафоні “Даймо дитині шанс”, що відбувся 14 червня на "5-му каналі".

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Це була спільна акція Головного управління МВС України і "5-го каналу". В студії зібралися народні депутати Верховної Ради України п’ятого скликання Петро Порошенко, Микола Томенко, представники органів внутрішніх справ, правозахисних центрів. Обговорювалися проблеми дитячої бездоглядності, кризових родин, насильства в сім’ї. Головна мета телемарафону, як зазначив Петро Порошенко, - кожній дитині дати вогник надії.

Юрій Павленко наголосив на пріоритеті обговорюваних проблем – політика держави має бути дітоцентристською, будуватися від інтересів дитини. Спираючись на свій досвід керівника області та колишнього Міністра у справах сім’ї, молоді та спорту, Юрій Павленко підкреслив необхідність персональної відповідальності кожного чиновника і кожного громадянина України за долю дітей. Тільки разом, усією громадою можна подолати комплекс проблем дитячої бездоглядності, кризових родин.

Понад 3 тисячі юридичних і фізичних осіб додзвонилися під час марафону на спеціальний номер, гроші за дзвінки будуть перераховані на благодійність.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі