Влада

Павленко зустрівся з Міністром комерції Таїланду

18 June 2007, 13:53

16 травня в Києві голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко зустрівся з Міністром комерції Королівства Таїланду Крирк-краєм Джирапаетом, який за сприяння Почесної торгової резиденції Королівства Таїланду в Україні з торгово-економічною місією перебуває в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Керівник області ознайомив пана Крирк-края з показниками виконання програми соціально-економічного розвитку Житомирської області за 2006 році та за перші 5 місяців 2007 року, розповів про інвестиційні переваги області та про її культурні й гуманітарні особливості, а також ознайомив із Планом дій облдержадміністрації в 2007 році „Добробут – власними руками”.

Було окреслено шляхи ділової співпраці між Житомирською областю та Королівством Таїланду в найближчій перспективі. Як напрямки подальших взаємозв’язків Житомирщини та Королівства Таїланду було визначено: добувну промисловість, будівництво житла та розвиток інфраструктури.

Було виявлено зацікавлення до реалізації інвестиційного проекту в рамках підготовки до проведення на території України Чемпіонату Європи з футболу „Євро – 2012”.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі