Влада

В Житомирской области уволился первый заместитель мэра

13 February 2009, 15:30

Перший заступник мера Олег Ювковецький таки залишив свою посаду: у середу ввечері забрав останні речі зі службового кабінету.

У короткому інтерв’ю Ювковецький пояснив причини свого звільнення станом здоров’я. Будучи людиною делікатною, Олег Антонович лише натякнув, що зміцненню цього здоров’я аж ніяк не сприяв мікроклімат у владних ешелонах міськради. Простіше кажучи, Ювковецького вижили.

Відтепер стрункі ряди очільників Малина поріділи рівно наполовину, якщо врахувати, що мера Сергія Долю відсторонено від посади, а заступник міського голови Володимир Шевченко покинув службове крісло добровільно, пише Мій Малин.

У «сухому осаді» залишаються:

— секретар міськради Ольга Кудрицька, котра розривається між роботою та численними судовими процесами (до речі, в середу відбувся черговий судовий розгляд справи по обвинуваченню Ольги Кудрицької у зловживанні владою та підробленні службових документів);

— заступник міського голови Василь Буткевич, замішаний у темній історії з убивством людини під час ДТП, до того ж джип Буткевича виявився краденим і перебуває в розшуку Інтерполу — і таким чином Василь Антонович того й гляди загримить у лапи правосуддя;

— і, нарешті, ще один заступник мера Віктор Гега, котрий у судових процесах помічений не був, хоча і в продуктивній діяльності на службовому поприщі теж особливо не засвітився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі