Влада

Бердичівська мерія взялася за громадське здоров’я

19 June 2007, 17:00

14 червня 2007 року в м.Бердичеві в рамках проекту „Покращення громадського здоров’я шляхом підвищення потенціалу місцевих громад” відбулась робоча зустріч голови Бердичівського міськвиконкому Василя Мазура з Ендрю Роджерсом – директором з питань громадського здоров’я британської неурядової організації Groundwork Bury (Велика Британія), представниками Українського фонду „Благополуччя дітей” та Бердичівським міським центром соціальних служб для сім’ї та молоді.

Про це повідомляє прес-служба Бердичівської міськради.
Візит делегації розпочався з перегляду виступу театру вуличного дійства та відвідування ігрового майданчика у рамках благодійної акції центру „Здорове літо – нашим дітям”. Далі Ендрю Роджерс зустрівся з працівниками центру громадського здоров’я м. Бердичева, які презентували свою діяльність.
У міськвиконкомі відбулась офіційна зустріч міського голови Мазура з учасниками, на якій обговорювалися шляхи забезпечення можливості людей посилити контроль за власним здоров’ям шляхом розвитку потенціалу місцевих громад.
Успішним завершенням робочої зустрічі стало відкриття в Бердичівській школі-інтернаті сенсорного кабінету для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі