Влада

Житомирська облдержадміністрація, Житомирська міськрада та „Газ України” обіцяють подати житомирянам на День Конституції гарячу воду...

21 June 2007, 11:34

20 червня в Житомирі укладено Меморандум про співпрацю між Житомирською облдержадміністрацією, Житомирською міською радою та ДК „Газ України” Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України”.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Реалізація документу має на меті об’єднати зусилля трьох сторін для безперебійного постачання міста Житомира – соціальних закладів та житлових будинків – теплом та гарячою водою та своєчасних розрахунків за отримані послуги.

Один із напрямків Меморандуму передбачає реформування системи господарювання підприємств постачання обласного центру – „Житомиртеплокомуненерго”. З цією метою створюється робоча група з числа представників ДК „Газ України”, міської ради та облдержадміністрації, яка до 20 липня 2007 року вивчить ситуацію на підприємстві та надасть свої пропозиції щодо можливості зміни механізму управління, а саме – передачу майна в оренду, концесію, створення спільного підприємства та інше.

Наразі в червні для потреб міста Житомира було відкрито ліміти на постачання природного газу обсягом 80 тис. куб. м для соціальних закладів міста, що дало можливість  з 18.06.07 підключити до гарячого водопостачання всі лікарні, пологові будинки, поліклініки та дитячі садки (для порівняння в квітні місяці не надійшло жодного куб м. газу, в травні – 10 тис. куб м.).

У ході зустрічі було досягнуто домовленості з керівництвом ДК „Газ України”, що до Дня Конституції України гарячу воду в своїх оселях матимуть жителі всіх житлових будинків міста.  Керівництво ДК „Газ України” запевнило, що відповідні ліміти на газ буде виділено.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі