Політика

Заява депутатської фракції „Наша Україна” Житомирської обласної ради

22 June 2007, 15:55

На дев’ятій сесії обласної ради, яка відбулася 24 травня 2007 року, оголошено про утворення із групи депутатів фракції „Наша Україна” іншої депутатської фракції у складі виборчого блоку „Наша Україна”.

Фракція „Наша Україна” засуджує деструктивну політично-зрадницьку діяльність цієї групи депутатів на чолі з головою обласної ради Синявською І.М., які обрані виборцями області за списком виборчого блоку „Наша Україна”. Ці депутати заради власних амбіцій та інтересів грубо порушили Угоду про утворення виборчого блоку „Наша Україна”, проігнорували волевиявлення виборців, які 26 березня 2006 року проголосували за програму виборчого блоку політичних партій і за цих депутатів, порушили статтю 27 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад”.

Фракція „Наша Україна” оцінює такий факт, як очищення своїх рядів від зрадників і звертається до всіх виборців області згадати християнську заповідь „не зрадь” та древню мудрість „людина, яка зрадила один раз, буде зраджувати завжди”.

Крім того, фракція „Наша Україна” заявляє рішучий протест проти неправомірних дій керівництва обласної ради, яке, порушуючи статтю 49 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, не надає фракції стенограму (аудіозапис) засідання обласної ради від 24 травня 2007 року, незважаючи на два письмові звернення керівництва фракції від 25 травня 2007 року та 18 червня 2007 року.

Фракція „Наша Україна” звертається до прокуратури області дати оцінку таким діям.

Фракція „Наша Україна” заявляє, що буде діяти та вживати адекватних заходів відповідно до чинного законодавства.

Голова фракції „Наша Україна” в Житомирській обласній раді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі